Luffy potentiometrin ohjaussauva yksityiskohdat

  13.02.2018

Täällä Nexuksessa meitä kysytään aina sormenpäästä potentiometrista, joita vasta äskettäin oli todella vaikea lähteä.

Mutta nyt, kun Ruffy-valvonta on tuonut esiin MR-sarjan monen akselipotentiometrin joystickin, olemme iloisia voidessamme tarjota asiakkaillemme räätälöidyn joystickin yhdestä innovatiivisimmasta toimittajaltamme.

MR-sarja on kompakti, matala-profiilipotentiometrinen joystick, jossa on kaksi tai kolme akselin tarkkuusohjausta.

Potentiometrinen joystickit ovat klassinen joystick-tekniikka, jota voidaan käyttää erittäin pienellä voimalla. Tämän tekniikan ansiosta Ruffy on suunnitellut pienen käyttövoiman sormenpääohjaimen, jossa on useita kahvoja ja asennustapoja helpottamaan integraatiota.

Tämäntyyppinen ohjaussauva on erityisen hyödyllinen sähkölaitteiden, kuten äänentoistolaitteiden äänenvoimakkuuden säätimien, ohjaamiseen. MR-sarjaa voidaan käyttää myös mittausjärjestelmiin, CCTV-laitteisiin, koneohjaukseen, pyörätuolin ohjaukseen, robottijärjestelmiin, PTZ-kameravalvontaan tai ympäristöihin, joissa esiintyy suuria magneettikentän voimakkuuksia.

Kuten olemme odottaneet Ruffyltä, mukautettujen vaihtoehtojen valikoima tarkoittaa sitä, että tätä joystickia voidaan käyttää useisiin sovelluksiin ja ne voidaan räätälöidä omiin tarpeisiisi.

Nämä kestävät 3-akseliset joystickit ovat saatavana 0 tai 1 painikkeella, erilaisilla Drop-In, Rear Mount tai Riser Box -alustoilla ja 220 ° tai 100 ° potentiometrillä.
Niissä on 50 ° kulma-liike ja jousen palautus.

Käyttölämpötilan ollessa 0 ° F - 140 ° F, niitä voidaan säilyttää olosuhteissa -40 ° F - 160 ° F.
100 °: n vaihtoehdolla on 350VDX: n jännitekerroin ja kolmen miljoonan kierroksen käyttöikä. 220 °: n maksimi jännitealue on 500VDC ja kierrosluku on 500 000 kierrosta.

Soita meille ja kysy, kuinka voimme määrittää MR-sarjan täsmällisiin tarpeisiisi.

http://www.nexuscomponents.co.uk/Products/Joysticks/Potentiometer-Joysticks